Vizitatori

Va invitam in perioada 08-11 martie 2018 sa participati la ExpoEnergiE – Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale

Anul acesta ExpoEnergiE, se va desfasura intr-unul din noile spatii expozitionale, B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala

Veti intalni in cadrul acestui eveniment producatori, distribuitori, autoritati si specialisti din domeniul energiei regenerabile si conventionale, dar si din industria de petrol si gaze naturale. ExpoEnergiE reprezinta un eveniment adresat pietei energiei si industriei de petrol si gaze, constituindu-se intr-o platforma de interactiune pentru specialistii din domeniu si avand ca scop principal promovarea potentialului local in vederea atragerii de investitori.

In cadrul editiei 2018, pe langa vizionarea produselor si echipamentelor expuse, specialistii in domeniu va invitam sa participati la conferintele, seminariile si workshop-urile pregatite de Romexpo si partenerii sai.

Program de vizitare:
08-10 martie 2018 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
11 martie 2018 (duminica): intre 10.00-16.00

Acces

Bilet intrare: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Biletele pot fi achizitionate si online, accesand platforma de vanzare bilete.

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.