Expozanti

A opta editie a ExpoEnergiE se va desfasura in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO in perioada 08 – 11 martie 2018, in acelasi timp si in acelasi pavilion cu CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, AMBIENT EXPO si ROMENVIROTEC

Program de vizitare:
08-10 martie 2018 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
11 martie 2018 (duminica): intre 10.00-16.00

La acest eveniment sunt asteptati sa expuna producatori si distribuitori de energie conventionala, energie regenerabila, tehnologii si echipamente pentru industria de petrol si gaze naturale.

DE CE SA PARTICIPATI LA ExpoEnergiE 2018?
Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, atat din Romania, cat si la nivel european;
Veti intalni autoritati locale, potentiali clienti si parteneri din industrie;
Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care compania Dumneavostra le dezvolta in domeniu;
Veti putea lua parte, timp de patru zile, la sesiuni intense de comunicari in domeniu.

ExpoEnergiE se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand o suprafata totala de 15.300 mp, pavilionul B2 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Informatii utile Pavilion B2:

– regim inaltime: parter
– suprafata bruta: 15.300 mp
– inaltimea sub ferma metalica-grinda zabrele = 10.56 m
– inaltime totala: 14,17 m
– inaltimea maxima admisa pentru constructie stand: 7 m
– cele doua pavilioane B1 si B2 vor fi unite formand un corp comun
– corpul de legatura B3 are la etaj 2 sali de conferinta (capacitate de aproximativ 300 persoane fiecare), care pot fi folosite pentru conferinte si lansari de branduri.

FOARTE IMPORTANT!

Pe perioada expozitiei (08 – 11.03.2018), accesul autoturismelor expozantilor la usa de marfa din spatele pavilionului C1, in vederea aprovizionarii, este permis zilnic, la sfarsitul programului de vizitare.

Pentru comenzi suplimentare de servicii  (mobilier, descarcare/ incarcare/depozitare, curatenie, servicii electrice, etc. va rugam contactati organizatorii targului)  accesati  link-ul http://www.eee-expo.ro/contact/

Atentie!!

Este permisa vanzarea produselor/ serviciilor cu respectarea legislatiei in vigoare in Romania. Respectarea legislatiei este in sarcina expozantului.

Organizatorul asigura paza generala numai in afara pavilionului / spatiului exterior in afara programului zilnic, fara a fi raspunzator pentru securitatea produselor expuse. Se recomanda asigurarea bunurilor sau asigurarea personala. In cazul in care unul dintre bunuri este furat, expozantul este obligat sa anunte imediat Biroul de Politie. Expozantul este responsabil pentru securitatea bunurilor in timpul programului zilnic.